Over ons

Team

Bij Atlas Research werken ervaren onderzoekers met expertise op verschillende onderzoeksthema’s. Maak kennis met het team.

Vacatures

Wil jij het team van Atlas Research komen versterken? We hebben regelmatig interessante vacatures.

Binnenlands Bestuur

Kijk naar onze partner pagina van Binnenlands Bestuur.

Atlas Research biedt inzicht in de maatschappij door middel van gespecialiseerd onderzoek en data analytics. Wij geloven dat scherp en feitelijk inzicht in maatschappelijke vraagstukken essentieel is voor betere beslissingen en beleid, en willen daarin onze bijdrage leveren. Die bijdrage leveren we in de eerste plaats door hoogstaand en praktisch bruikbaar onderzoek voor onze opdrachtgevers uit te voeren. En daarnaast dragen we ook bij aan het publieke debat, door onze expertise in media, tijdschriften of opiniestukken uit te dragen.

Wij beantwoorden vragen van gemeenten, provincies, ministeries, overheidsorganisaties en bedrijven op basis van kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden. Wij hanteren wetenschappelijke maatstaven en streven ernaar deze om te zetten naar praktisch bruikbare antwoorden en sprankelende teksten. In ons werk stellen wij samenwerking, continue verbetering en werkplezier centraal.

Atlas Research is onderdeel van Sijthoff Media, een crossmediaal mediabedrijf van nieuws- en vakmedia (www.sijthoffmedia.nl). Binnen Sijthoff Media functioneert Atlas Research als onafhankelijk onderzoeksbureau waarbij het gebruik kan maken van de ondersteunende diensten binnen de bredere groep.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat of met een van de onderzoekers.

Contact

Atlas Research is gevestigd in Capital C aan het Weesperplein in Amsterdam. 

Bezoek- en postadres:
Atlas Research
Capital C, 4e etage
Weesperplein 4a
1018 XA Amsterdam

T: 020-2371400
E: info@atlasresearch.nl

Secretariaat
Hester Kolenberg
info@atlasresearch.nl

Marianne den Braber
info@atlasresearch.nl

Wilt u meer weten over onze services, onderzoeken of hebt u een andere vraag? Stuur dan een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.