Conferentie 2022

Programma

Op 22 juni 2022 wordt de nieuwe Atlas voor gemeenten gepresenteerd in Amsterdam. Dat gebeurt tijdens een conferentie rond het thema Wonen met daarbij speciale aandacht voor de krapte op de woningmarkt. Bekijk hier het programma van de conferentie Wonen

Sprekers

Naast de presentatie van het door Atlas Research uitgevoerde onderzoek zullen verschillende sprekers ingaan op dit thema. Hier vind u meer over informatie over de sprekers.

Conferentie Atlas 2022 – Wonen

Datum: 22 juni 2022
Locatie: de Rode Hoed, Keizersgracht 102, Amsterdam

Op 22 juni 2022 wordt de nieuwe Atlas voor gemeenten gepresenteerd in Amsterdam. Dat gebeurt tijdens een conferentie rond het thema Wonen met daarbij speciale aandacht voor de krapte op de woningmarkt.

Senior onderzoeker Jornt Mandemakers van Atlas Research presenteert een speciaal voor dit thema ontwikkelde maat voor de krapte op de woningmarkt. Waar is de krapte op de woningmarkt het grootst? Welke demografische en sociaal-economische factoren liggen daaraan ten grondslag? Hoe hangt dit samen met leefbaarheid en woonaantrekkelijkheid?

Aansluitend zal Marja Appelman (directeur Woningbouw bij het ministerie van BZK) haar visie geven op welke uitdagingen en kansen dit geeft voor centraal en decentraal woningbeleid. In een panelgesprek met Carolien Schippers (directeur Grond en Ontwikkeling gemeente Amsterdam) en Melissa Koutouzis (trekker van het Woonprotest) zal het onderwerp woningkrapte vanuit aanvullende perspectieven worden belicht. Een boeiende middag die leidt tot nieuwe inzichten in het veelomvattende thema Wonen.

Aanmelden conferentie 2022

Atlas Research organiseert dit congres in samenwerking met gemeente Amsterdam.

Bestel de Atlas

Bestel alvast de Atlas voor gemeenten 2022 met als thema Wonen.

De Atlas voor gemeenten kost € 59 per jaar, exclusief 9% btw en inclusief verzendkosten. De nieuwe Atlas verschijnt op 22 juni 2022.

Bestel de Atlas

Atlas Research is gevestigd in Capital C aan het Weesperplein in Amsterdam.

Bezoek- en postadres:
Atlas Research
Capital C, 4e etage
Weesperplein 4c
1018 XA Amsterdam

T: 020-2371400
E: info@atlasresearch.nl